Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johann Ohmen.


Hij was gehuwd met
Maria Gertrudus Konickx, geboren te Grathem op 24 april 1873, dochter van Jacobus Koninkx en Lucia Petronella Peters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johann Jakob, timmerman en schrijnwerker, geboren te Munchen Gladbach (D) op 12 juni 1897, overleden te Horn op 31 mei 1958.
    Hij is getrouwd te Roermond op 12 april 1928 met Maria Anna Petronella Coolen, geboren te Eckamp op 29 mei 1901, overleden te Roermond op 1 oktober 1979, dochter van Hendrik Coolen en Petronella Hubertina Hurxkens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina