Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Hubertina op het Veld, geboren te Vlodrop op 21 november 1897, wonende te Horn, overleden aldaar op 1 februari 1955, begraven aldaar, dochter van Frans op het Veld en Elisabeth Margaretha Apolonia Biermans.


Zij is getrouwd te Vlodrop op 6 mei 1935 met
Jan Hubert Lutters, landbouwer, geboren te Horn op 25 augustus 1900, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 22 december 1988, begraven te Horn op 27 december 1988, zoon van Peter Michiel Lutters en Anna Margaretha Colbers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina