Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Gertrudis Ida Minkenberg, geboren te Sint Odiliënberg in november 1910, overleden in het jaar 1982, begraven te Horn, dochter van Frans Hubert Minkenberg en Cornelia Elisabeth van Melick.


Zij is getrouwd te Buggenum op 7 augustus 1936 met
Theodoor Hubert Hammes, gemeenteontvanger, geboren te Horn op 8 april 1892, overleden op 6 januari 1964, begraven te Horn, zoon van Wilhelmus Hammes en Petronella Hubertina Timmermans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina