Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Elisabeth Janssen, geboren te Weert rond 1884, overleden te Horn op 3 mei 1954, dochter van Godefried Jansen en Joanna Hubertina Hubers.


Zij is getrouwd te Weert op 8 april 1907 met
Peter Korten, veldwachter en agent van politie, geboren rond 1880, zoon van Henricus Hieronymus Korten en Maria Catharina Kirkels.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Godfried Henricus Christiaan, geboren te Horn op 21 augustus 1914, overleden te Roermond op 27 november 1969, begraven te Maasniel op 1 december 1969.
    Hij is getrouwd te Roermond op 7 mei 1942 met Catharina Francisca Apollonia Geenen, geboren te Roermond op 28 januari 1916, dochter van Joannes Franciscus Geenen en Anna Hubertina Smeets.
    (Zij was later gehuwd met Antonius Johannes Hubertus Stokbroeks.)
  • 4 : Matheus Henricus, meubelmaker, geboren te Horn op 17 juni 1917, overleden te Venray op 5 maart 1943.
  • 5 : Franciscus Hieronijmus Gerardus, rijwielmonteur, geboren te Horn op 22 april 1923, overleden aldaar op 9 maart 1951.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina