Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Cornelis Custers, geboren op 15 mei 1916, wonende te Baexem, overleden op 18 oktober 1988, begraven te Haler.


Hij was gehuwd met
Mechtildis Gertruda van Heur, geboren te Grathem op 11 december 1917, wonende te Baexem, overleden op 8 september 1989, begraven te Haler, dochter van Lambertus Hubertus van Heur en Joanna Maria Hubertina Vrenken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Jacobus Petrus Franciscus, geboren te Grathem rond 1951, overleden te Baexem op 21 mei 1956.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina