Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Adrianus Hendricus Derksen, schipper, geboren op 16 februari 1907, overleden op 21 februari 1986, begraven te Grathem.


Hij was gehuwd met
Cornelia Kempermann, geboren te Dusseldorf (D) op 29 september 1909, overleden te Heythuysen op 18 november 1989, begraven te Grathem, dochter van Marinus Hohannes Kempermann en Maria Hell.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joseph Antonius Maria, geboren te Velsen rond 1954, overleden te Grathem op 7 januari 1955.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina