Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Elisabeth Bruinen, geboren te Molenbeersel op 12 maart 1846, overleden te Thorn op 13 oktober 1917, dochter van Godefridus Bruinen en Johanna Gertrudis Tijskens.


Zij is getrouwd te Molenbeersel op 25 mei 1869 met
Emanuel Jakob Grispen, molenaar, geboren te Ittervoort op 25 december 1834, overleden te Thorn op 17 juni 1917, zoon van Henricus Grispen en Susanna van der Sanden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Susanna Hubertina, kloosterzuster, geboren te Thorn rond 1870, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 8 maart 1953.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina