Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Kreszens Bodenloher, geboren te Munchen op 29 maart 1911, overleden te Weert op 24 oktober 1992, dochter van Ludwig Bodenloher en Josepha Kölbl.


Zij is getrouwd te Neeritter op 20 april 1934 met
Johannes Cornelius Hendriks, bakker, geboren te Well op 2 mei 1907, wonende te Weert, overleden aldaar op 13 december 1991, zoon van Johannes Hendriks en Johanna Maria Santegoets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth Josephina Johanna Maria, geboren te Weert rond 1936, wonende aldaar, overleden te Horn op 30 januari 1955.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina