Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Mathijs Baens, stucadoor, geboren te Kinrooi (B) op 20 februari 1910, overleden te Maaseik op 18 december 1994, zoon van Hubertus Hendrik Baens en Helena Catharina Terium.


Hij is getrouwd te Neeritter op 12 april 1935 met
Anna Catharina Cornelia Verkennis, geboren te Hunsel op 12 mei 1908, overleden te Kinrooi (B) op 26 juli 1981, dochter van Johannes Hubertus Verkennis en Maria Helena Petronella Hendrikx.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina