Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hortensia Ferraille.


Zij was gehuwd met
Julius Horta.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Augustus Karel Theodorus, kantoorbediende, geboren te Brugge (B) op 23 april 1849, overleden te Neeritter op 5 februari 1875.
    Hij is getrouwd te St.Jans Molenbeek (B) op 29 november 1873 met Polina Hubertina Coelen, geboren te Neeritter op 22 juni 1847, dochter van Jean Koelen en Maria Magdalena Brouwers.
    (Zij was later gehuwd met Charles Maria Désiré de Calf, overleden te Sint Jans-Molenbeek (B) op 14 juli 1907. Zij is later getrouwd te Sint Jans-Molenbeek (B) op 21 november 1908 met Arnold August Vanderhaegen, kleermaker, geboren te Brussel op 14 december 1866, zoon van Arnould Vanderhaegen en Barbara Deville. (Hij was weduwnaar van Maria Emilie Loonis, overleden te Sint-Joost-ten-Node op 23 september 1907.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina