Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Nijsten, landbouwer, geboren te Geleen op 4 november 1860, overleden te Neeritter op 4 september 1938, zoon van Hubert Nijsten en Maria Geertruid Glaasmakers.


Hij is getrouwd te Antwerpen op 12 november 1892 met
Mechtildis Hubertina Munnecom, geboren te Neeritter op 3 juli 1865, overleden te Maaseik (B) op 16 september 1928, dochter van Reijnier Hubertus Munnecom en Petronella Gertrudis Hubertina Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Doodgeboren dochter, geboren te Neeritter op 5 juli 1901.
  • 5 : Maria Louiza, geboren te Neeritter op 14 november 1905, overleden aldaar op 23 november 1905.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina