Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Bartels, ambtenaar, geboren te Arnhem op 1 oktober 1808, overleden te Maasniel op 29 juli 1857, zoon van Joannes Bartels en Susanna Cobits.


Hij is getrouwd te Bergen op 10 juli 1848 met
Hendrina Storm, geboren te Afferden, dochter van Gerardus Storm en Maria Agnes Jetten.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Johannes Laurens, geboren te Maasniel op 4 augustus 1855.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 8 februari 1883 met Maria Josephina Huberdina Verheggen, geboren te Maasniel op 31 december 1850, overleden aldaar op 17 april 1919, dochter van Caspar Verheggen en Joanna Clerx.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina