Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Philippus Jacobus Hubertus Swagten, landbouwer, geboren te Molenbeersel (B) op 3 januari 1865, overleden te Hunsel op 17 juli 1934, zoon van Joannes Mathijs Swagten en Maria Elisabeth Stijvers.


Hij is getrouwd rond mei 1896 met
Mechtildis Hubertina Knippenberg, geboren te Kessenich (B) op 22 juli 1870, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 11 juni 1951, dochter van Jan Mathijs Knippenberg en Elisabeth van Geneijgen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina