Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Hubertina Truijen, landbouwster, geboren te Hunsel op 14 maart 1876, overleden te Kinrooi op 12 november 1959, dochter van Theodorus Hubertus Truijen en Helena van Esser.


Zij is getrouwd te Kinrooi op 3 mei 1906 (1) met
Joseph Mathijs Hubertus Coenen, landbouwer, geboren te Heel op 19 maart 1875, overleden te Molenbeersel op 3 maart 1908, zoon van Joannes Coenen en Catharina Vossen.

Zij is getrouwd te Kinrooi op 10 mei 1911, getrouwd aldaar op 13 mei 1911 voor de kerk (2) met
Petrus Jacobus Aandekerk, landbouwer, geboren te Tongerlo op 11 september 1874, overleden aldaar op 22 januari 1955, zoon van Joannes Henricus aen de Kerk en Elisabeth Hubertina Colen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina