Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Hendrik Tobij, ambtenaar, geboren rond 1831.


Hij was gehuwd met
Loiza Mathilda Charlotte Snoeck.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Louis Bernardus Paulinus, commies, geboren te Hunsel op 18 september 1866.
    Hij is getrouwd te Reusel op 8 mei 1897 (1) met Geertruida van Leeuwen, dienstmeid, geboren te Voorburg op 23 januari 1865, overleden te Reusel op 24 maart 1898, dochter van Jacoba van Leeuwen.
    Hij is getrouwd te Bladel en Netersel op 20 augustus 1898 (2) met Joanna van Rosmalen, geboren te Bladel en Netersel op 11 december 1872, dochter van Theodorus van Rosmalen en Anna Maas.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina