Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Odilia Francisca Nijpels, geboren te Aken (D) op 16 augustus 1819, overleden te Hunsel op 6 maart 1889, dochter van Jacobus Dominicus Nijpels en Maria Barbara Stiers.


Zij is getrouwd te Roermond op 29 augustus 1842 met
Christiaan Marie van der Heijden, burgemeester van Hunsel, geboren te Eindhoven op 11 augustus 1817, overleden te Hunsel op 29 december 1896, zoon van Petrus Antonius van der Heiden en Elisabeth Boer.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina