Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacobus Josephus Jacobs, landbouwer, geboren te Stramproy op 21 maart 1903, overleden te Weert op 18 juni 1960, zoon van Jan Mathijs Jacobs en Catharina Elisabeth Verdonck.


Hij is getrouwd te Hunsel op 27 augustus 1937 met
Maria Stals, geboren te Stramproy op 3 maart 1904, overleden aldaar op 8 september 1950, dochter van Joannes Mathias Stals en Jacomina Gijbels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Hunsel op 31 januari 1939.
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Hunsel op 4 december 1939.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina