Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Baans.


Hij was gehuwd met
Maria Klijsters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathijs, landbouwer, geboren te Stramproy op 4 april 1786, overleden te Hunsel op 22 december 1844.
    Hij is getrouwd te Stramproy op 7 november 1815 met Joanna Maria Moors, landbouwster, geboren te Weert op 9 juli 1786, overleden te Hunsel op 17 oktober 1848, dochter van Jacob Moors en Helena Caris.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina