Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Maria Elisabeth Dreessen, geboren te Roosteren op 21 september 1860, overleden te Ittervoort op 7 december 1930, dochter van Wilhelmus Dreessen en Beatrix op de Kamp.


Zij is getrouwd te Roosteren op 4 oktober 1886 (1) met
Welter Jan Nelissen, bierbrouwer, geboren te Roosteren op 17 juli 1873, overleden aldaar op 24 mei 1897, zoon van Jan Peter Nelissen en Maria Elisabeth Schoolmeesters.

Zij is getrouwd te Roosteren op 3 november 1899 (2) met
Peter Schulpen, slager, geboren te Roosteren op 16 december 1855, zoon van Jacob Schulpen en Aldegonda Smeets.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina