Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrik Hubert Theelen, landbouwer en werkman, geboren te Thorn op 18 maart 1866.


Hij is getrouwd te Thorn op 15 januari 1895 met
Anna Maria Hubertina Brouns, dienstmaagd, geboren te Ophoven (B) op 4 september 1869.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Cornelia Hubertina, geboren te Ittervoort op 23 september 1903.
    Zij is getrouwd te Eindhoven op 5 oktober 1928 met Joseph de Jongh, geboren te Schagen op 17 juni 1902, zoon van Wilhelmus Karel de Jongh en Johanna Catharina Langedijk.
  • 2 : Maria Sibilla, geboren te Neeritter op 7 februari 1905.
    Zij is getrouwd te Budel op 4 oktober 1929 met Petrus van den Berk, timmerman, geboren te Megen op 22 maart 1904, zoon van Arnoldus van den Berk en Wilhelmina van Berkel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina