Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Catharina Douze, geboren te Thorn, dochter van Lambert Douze en Catharina Scheeren.


Zij is getrouwd te Thorn op 20 februari 1843 met
Hendrik Engels, wever, geboren te Gemert op 17 juli 1818, overleden te Ittervoort op 1 mei 1850, zoon van Jan Engels en Petronella Michels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelia, geboren te Thorn op 12 maart 1837.
  • 2 : Petronella, geboren te Ittervoort op 25 oktober 1845, overleden te Grathem op 3 mei 1892.
  • 3 : Anna Barbara, geboren te Ittervoort op 30 december 1848, overleden aldaar op 10 oktober 1850.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina