Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Matheus Jacobus Spee, bakker, geboren te Blerick op 2 augustus 1876, overleden te Horn op 3 januari 1942, zoon van Pieter Jan Spee en Petronella Louisa Schouren.


Hij is getrouwd te Roermond op 22 mei 1923 met
Maria Dorothea Helena Jacobs, geboren te Haelen op 31 oktober 1884, overleden te Heel en Panheel op 25 mei 1956, dochter van Matias Jacobs en Cornelia Daniels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Albertus Johannes Mathias, geboren te Horn op 30 mei 1925, overleden te Boekel op 25 juni 1974.
  • 2 : Peter Silvester Mathias, geboren te Horn op 31 december 1926, overleden te Roermond op 14 april 2011.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina