Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Franciscus Deckers, geboren te Roermond op 1 maart 1756, overleden te Horn op 21 mei 1818, zoon van Francois Deckers en Elisabeth van Beeringen.


Hij is getrouwd te Horn op 11 augustus 1778 voor de kerk met
Marij Fabrij, geboren te Horn op 12 maart 1748, overleden aldaar op 9 augustus 1828, dochter van Lambertus Fabrij en Catharina Hackers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Ferdinand, geboren te Horn rond 1784, overleden aldaar op 16 augustus 1827.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina