Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johann Erb.


Hij was gehuwd met
Theresia Schlereth.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Eva, geboren te Lauter (D) rond 1886, overleden te Horn op 6 juni 1917.
    Zij was gehuwd met Mathijs Hubert Cuijpers, aannemer, geboren te Horn op 24 januari 1881, zoon van Silvester Cuijpers en Anna Hubertina Ravee.
    (Hij was weduwnaar van Maria Juhl. Hij is later getrouwd te Roermond op 15 mei 1918 met Philippina Theodora Louisa Hubertina Henfling, geboren te Venray rond 1874, dochter van Leonard Huebrt Henfling en Sophia Louisa Orisius.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina