Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Ernst Heinrich Loomans, handelsreiziger, geboren te Dusseldorf (D) rond 1905, zoon van Henricus Loomans en Maria Josepha Verheijen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 31 augustus 1933 met
Emma Gertrudis Hubertina Steegmans, geboren te Nederweert op 30 november 1902, overleden te Roermond op 30 januari 1982, begraven aldaar, dochter van Hubertus Gerardus Martinus Steegmans en Maria Mathilda Ida Struijk.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina