Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Helena Nassot.


Zij was gehuwd met
Peter Francis Hulskens, kleermaker, geboren te Millen (D) op 8 juli 1785, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 21 februari 1842, zoon van Jan Mathias Hulskens en Maria Gertrudis Busch.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 22 juni 1826 met Maria Margaretha Beren, gedoopt te Heythuysen op 26 juni 1792, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 oktober 1842, dochter van Henricus Beeren en Maria Elisabeth van Laer. (Zij had van een onbekende man één zoon.))

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth, geboren te Heythuysen op 27 april 1825, overleden te Maaseik op 20 maart 1895.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina