Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Gertrudis Cornelia Aben, geboren op 13 juli 1894, overleden op 11 mei 1980, begraven te Heythuysen.


Zij was gehuwd met
Peter Johannes van den Beuken, geboren te Helden op 24 februari 1895, overleden te Heythuysen op 25 april 1988, begraven aldaar, zoon van Gerardus van den Beuken en Agnes Wolters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus Henricus, geboren te Heythuysen op 1 juli 1928, overleden aldaar op 2 juli 1928.
  • 2 : Pieter Johannes Hubertus, geboren te Heythuysen rond 1929, overleden te Weert op 11 september 1944.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina