Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Hubertus Mulders, geboren te Baexem op 1 januari 1913, overleden te Tilburg op 16 juni 1997, zoon van Hubertus Mulders en Anna Maria Hubertina Dierx.


Hij is getrouwd te Maarheeze op 4 november 1939 (1) met
Wilhelmina Maria Alberdina Scheer, geboren te Herwen en Aerdt op 4 mei 1906, dochter van Franciscus Eduard Scheer en Geertruida Luub.

Hij was gehuwd (2) met
Corrie Franken, geboren te Haaren op 15 mei 1926, overleden te Tilburg op 21 november 2001.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina