Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Simonis Kolen.


Hij was gehuwd met
Catharina Hansen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth, gedoopt te Kessenich op 12 december 1759, wonende te Grathem en te Baexem, overleden aldaar op 7 november 1837.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 30 juli 1786 voor de kerk (1) met Jacobus Bertjens, gedoopt te Kessenich op 25 augustus 1734, begraven te Wessem op 7 september 1793.
    Zij is getrouwd te Grathem op 2 november 1793 voor de kerk (2) met Bartholomeus Vaessen, geboren te Grathem op 20 februari 1772, wonende aldaar en te Baexem, overleden aldaar op 11 oktober 1855, zoon van Henri Vaessen en Jeanne Hendrix.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina