Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Michiel Coninckx.


Hij is getrouwd te Leveroy op 9 juni 1728 voor de kerk met
Gertrudis Drenters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabetha, geboren te Baexem op 20 februari 1733, overleden aldaar op 9 februari 1822.
    Zij is getrouwd te Baexem op 10 februari 1756 voor de kerk met Joannes Driesser, landbouwer, geboren te Grathem op 2 januari 1731, overleden te Baexem op 1 juni 1807, zoon van Jean Dreessen en Marie Salemans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina