Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Clemens Hubertinus Tonnaer, schrijnwerker, geboren te Thorn op 28 mei 1846, zoon van Antoon Tonnaer en Maria Dorothea Schoufs.


Hij is getrouwd te Thorn op 9 mei 1871 met
Anna Maria Pleunis, geboren te Hunsel-Ell op 23 mei 1842, overleden te Thorn op 6 juli 1917, dochter van Leonardus Pleunis en Gertrude Nieskens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonardus Hubertus Antonius, schrijnwerker, geboren te Thorn rond 1874, overleden te Hunsel op 29 augustus 1943.
    Hij was gehuwd met Anna Gertruda Rutten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina