Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Renier Rutten, landbouwer, geboren te Hunsel-Uffelsen op 13 maart 1829, overleden te Stramproy op 27 maart 1903, zoon van Paulus Rutten en Gertrudis Moors.


Hij is getrouwd te Stramproy op 12 juli 1860 met
Cornelia Creemers, landbouwster, geboren te Stramproy op 10 november 1832, overleden aldaar op 6 augustus 1882, dochter van Cornelius Creemers en Maria Wiermans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina