Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Mathijs Hoovers, bakker en kleermaker, geboren te Weert op 1 oktober 1814, overleden aldaar op 31 mei 1895, zoon van Jean Hoovers en Elisabeth Keulen.


Hij is getrouwd te Weert op 6 november 1845 met
Elisabeth Hendrickx, dienstmeid, geboren te Weert op 28 juli 1814, overleden aldaar op 24 september 1903, dochter van Jacques Hendrix en Catherine Stultiens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Catharina Elisabeth, herbergierster, geboren te Weert op 2 december 1853, overleden te Baexem op 18 maart 1942.
    Zij is getrouwd te Weert op 14 april 1885 met Andreas Nicolaas van Asten, horlogemaker, geboren te Weert op 5 juli 1847, overleden aldaar op 4 augustus 1897.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina