Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Ferdinandus Hubertus Gust Theodorus van den Heuvel, geboren te Neeritter op 23 maart 1912, overleden op 18 augustus 1978, begraven te Neeritter, zoon van Jacobus Hubertus van den Heuvel en Mathilde Maria Anna Josephina Tonnaer.


Hij was gehuwd met
Hubertina Maria Sibilla Hansen, geboren te Neeritter op 29 januari 1915, overleden op 27 september 1992, begraven te Neeritter, dochter van Leonardus Jacobus Hansen en Maria Helena Segers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina