Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria van Weersch, geboren te Heeren rond 1856, overleden te Neeritter op 15 juli 1883, dochter van Theodorus van Weersch en Petronella Poragens.


Zij was gehuwd met
Gustaaf Johan Smitshuijsen, rijksambtenaar, geboren rond 1846.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Petronella Gertrudis, geboren te Neeritter op 31 december 1881.
    Zij is getrouwd te Oud-Vroenhoven op 10 september 1907 met Wilhelmus Gerardus Bosch, klerk hypotheken, geboren te Nijmegen rond 1888, zoon van Joannes Zegerius Bosch en Johanna Wils.
  • 2 : Eduard Leonard Willem, handelsreiziger, geboren te Neeritter op 1 januari 1883.
    Hij is getrouwd te Nuth op 1 juni 1909 met Maria Josephina Jongen, geboren te Nuth rond 1890, dochter van Pieter Jozef Jongen en Maria Helena Tommissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina