Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathieu op de Drinck, landbouwer, geboren rond 1743, overleden te Hunsel-Haler op 8 mei 1834, zoon van Peter op de Drinck en Mathea Hendrikx.


Hij was gehuwd met
Petronelle Vleeshouwers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter, landbouwer, geboren te Heythuysen rond 1782, overleden te Hunsel op 21 oktober 1851.
  • 2 : Elisabeth, geboren te Heythuysen rond 1784, overleden te Hunsel op 26 oktober 1851.
  • 3 : Mathea, landbouwster, geboren te Baexem op 1 juli 1789, overleden te Hunsel-Haler op 21 maart 1841.
    Zij is getrouwd te Weert op 20 september 1816 met Arnold van der Cruijse, landbouwersknecht en landbouwer, geboren te Heythuysen op 19 oktober 1793, overleden te Hunsel op 28 januari 1853, zoon van Catherine van der Cruijse.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina