Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Engelbertus Willem Hubertus Schumacher, fabrieksarbeider, geboren te Roermond op 16 maart 1869, overleden aldaar op 6 juli 1948, zoon van Antonius Schumacher en Elisabeth Hubertina Wiers.


Hij is getrouwd te Roermond op 25 juli 1893 met
Joanna Hubertina Spée, dienstbode, geboren te Baexem op 13 februari 1871, overleden te Linne op 21 april 1953, dochter van Hendrikus Spee en Maria Geertrud Roijen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathias Hubertus, geboren te Baexem op 17 februari 1893, overleden te Roermond op 9 augustus 1893.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina