Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Gubbels.


Zij was gehuwd met
Hendrik Mooren.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Arnoldus, dienstknecht, geboren te Maasniel op 17 december 1801, wonende te Haelen, overleden aldaar op 1 september 1867.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 11 augustus 1827 met Marguerite Cornelissen, dienstmeid, geboren te Buggenum op 27 april 1804, wonende te Haelen, overleden aldaar op 2 juni 1867, dochter van Antonius Cornelissen en Ida Stevens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina