Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Beatrix Hubertina Veekens, naaister, geboren te Nunhem op 19 september 1843, dochter van Martinus Veekens en Marie Christine Hendrikx.


Zij is getrouwd te Roermond op 12 juli 1881 met
Hubertus Michael Laumen, schoenmaker, geboren te Roermond op 17 oktober 1834, zoon van Hubertus Henricus Laumen en Maria Helena Janssens.
(Hij is later getrouwd te Roermond op 12 augustus 1884 met zijn schoonzus Petronella Hubertina Vekens, geboren te Nunhem op 26 mei 1841, dochter van Martinus Veekens en Marie Christine Hendrikx.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina