Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Willem Maessen, landbouwer, geboren te Maasniel op 16 oktober 1801, zoon van Gerardus Maessen en Maria Wolters.


Hij was gehuwd (1) met
Elisabeth Schoonhoven.

Hij is getrouwd te Maasniel op 22 augustus 1835 (2) met
Anne Catherine van Lier, geboren te Nunhem op 24 maart 1809, overleden te Maasniel op 8 januari 1866, dochter van Petrus van Lier en Joanna Keucken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Godefridus, houtzager, geboren te Nunhem op 10 februari 1836.
    Hij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 7 oktober 1867 met Mechtildis Beurskens, dienstmeid, geboren te Melick op 11 maart 1841, dochter van Peter Beurskens en Cornelia Mussers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina