Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hubertina Rosalina Pouls, geboren te Hunsel op 12 april 1910, overleden te Roermond (Z) op 5 november 1974, begraven te Neeritter op 9 november 1974, dochter van Michiel Antoon Hubert Poels en Beatrix Verhagen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 6 mei 1938 met
Peter Arnoldus Leonardus Hanssen, landbouwer, geboren te Neeritter op 30 april 1903, overleden aldaar op 15 mei 2000, begraven aldaar, zoon van Peter Joannes Hubertus Hanssen en Catharina Elisabeth Hubertina van Ratingen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina