Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathias Stakenborg.


Hij was gehuwd met
Maria Schaeken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jakob, landbouwer, geboren te Ittervoort-Santfort rond 1757, overleden aldaar op 1 juni 1827.
  • 2 : Joannes, landman en landbouwer, geboren te Santfort-Thorn op 28 januari 1759, overleden te Ittervoort-Santfort op 26 januari 1809.
    Hij is getrouwd te Thorn op 10 januari 1792 voor de kerk met Elisabeth Clerkx, geboren te Heel op 10 april 1766, overleden te Thorn op 21 februari 1823, dochter van Petrus Clerx en Anna Janssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina