Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Magdalena Vries, geboren te Neeritter op 29 januari 1841, overleden te Molenbeersel op 15 januari 1918, dochter van Jacques Vries en Helena Goudsmit.


Zij is getrouwd te Molenbeersel op 16 augustus 1878 met
Petrus Bral, landbouwer, geboren te Oordegem (B) op 25 december 1833, overleden te Molenbeersel op 10 december 1906, zoon van Charles Bral en Joanna Francisca Demets.
(Hij is eerder getrouwd te Molenbeersel op 7 april 1866 met Joanna Snijkers, geboren te Stramproy op 9 februari 1829, overleden te Molenbeersel op 20 april 1878, dochter van Pierre Mathias Snijkers en Catherine Snijkers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina