Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Antoon Hubertus Lamerigts, landbouwer, geboren te Thorn op 27 juli 1841, overleden te Ittervoort op 25 januari 1880, zoon van Jan Lamerigts en Anna Elisabeth Goldstein.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 30 april 1870 met
Petronella Hubertina Donders, landbouwster, geboren te Ittervoort op 11 maart 1839, overleden aldaar op 9 april 1898, dochter van Simonis Donders en Joanna Mechtildis in den Cleef.
(Zij is later getrouwd te Ittervoort op 18 juni 1892 met haar zwager Willem Lamerigts, landbouwer, geboren te Thorn op 8 juni 1846, overleden te 's-Hertogenbosch op 7 mei 1912, zoon van Jan Lamerigts en Anna Elisabeth Goldstein.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina