Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Naus.


Hij was gehuwd met
Anna Catharina Niessen, landbouwster.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Martien, landbouwer, geboren te Melick-Herkenbosch op 6 oktober 1852, overleden te Melick en Herkenbosch op 4 maart 1931.
    Hij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 1 mei 1893 (1) met Anna Margaretha Thewissen, geboren te Melick op 24 februari 1868, overleden te Melick-Herkenbosch op 6 maart 1894, dochter van Willem Thewissen en Elisabeth Hubertina Slabbers.
    Hij is getrouwd te Ittervoort op 29 oktober 1894 (2) met Maria Elisabeth Rutjens, geboren te Ittervoort op 28 september 1866, overleden te Roermond op 6 november 1946, dochter van Peter Joannes Rutjens en Maria Catharina Roosée.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina