Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Elisabeth Tiessen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Thorn op 22 februari 1803, overleden te Ittervoort op 29 oktober 1877, dochter van Adolf Tiessen en Joanna Boumans.


Zij is getrouwd te Thorn op 8 juni 1829 met
Chretien Cuijpers, landbouwer, geboren te Ittervoort op 1 augustus 1802, overleden te Molenbeersel op 18 januari 1881, zoon van Mathijs Cuijpers en Cornelia Schaeken.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Hendricus, geboren te Thorn rond 1846, overleden te Ittervoort op 8 december 1856.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina