Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Helena Hubertina Tholen, geboren te Ittervoort op 12 juni 1899, overleden te Hunsel op 16 juni 1957, begraven te Ittervoort, dochter van Jacobus Hubertus Tholen en Gertrudis Vries.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 5 november 1922 met
Jacobus Hubertus Walschot, timmerman, geboren te Ittervoort op 23 april 1895, overleden te Hunsel op 25 september 1950, begraven te Ittervoort, zoon van Andries Walschot en Anna Maria Verstappen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Hubertus, geboren te Ittervoort op 30 augustus 1923, overleden te Venray op 11 april 1951, begraven te Ittervoort.
  • 2 : Gertruda Maria Anna, geboren te Ittervoort op 5 februari 1929, overleden te Hunsel op 21 maart 1952, begraven te Ittervoort.
  • 3 : Henricus Hubertus Matheus, juwelier, geboren te Ittervoort op 7 november 1933, overleden te Bruggenhout (B) op 4 september 2012.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina