Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Christiaan Verkissen, landbouwer, geboren te Neeritter op 20 maart 1837, overleden aldaar op 24 januari 1873, zoon van Joannes Laurentius Verkissen en Aldegonde Krijstis.


Hij is getrouwd te Neeritter op 3 november 1864 met
Petronella Hurkens, naaister en landbouwster, geboren te Neeritter op 31 januari 1837, overleden aldaar op 7 december 1901, dochter van Jacque Hurkens en Elizabeth Baents.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Jacobus, geboren te Neeritter op 7 september 1865, overleden aldaar op 16 september 1865.
  • 4 : Christiaan, geboren te Neeritter op 12 april 1873, overleden aldaar op 18 juli 1892.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina