Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Joannes Hubertus van Bilzen, marechaussee te paard, geboren te Neeritter op 24 mei 1872, overleden te Maastricht op 10 oktober 1942, zoon van Antonius van Bilsen en Maria Gertrudis Bekkers.


Hij is getrouwd te Maastricht op 8 juli 1903 (1) met
Anna Elisabeth Antonia van Eijk, geboren te Maastricht op 28 september 1872, overleden te Ginneken en Bavel op 6 februari 1932, dochter van Jan van Eijk en Anna Elisabeth Kuijpers.

Uit dit huwelijk:

Hij is getrouwd te Maastricht op 20 januari 1933 (2) met
Anna Jacoba Elisabeth Kuijpers, geboren te Maastricht op 18 oktober 1879, overleden aldaar op 23 juli 1943, dochter van Antonius Arnoldus Hubertus Kuijpers en Maria Elisabeth Christina Collaert.




Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina