Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacque van Ummissen, dienstknecht en akkerman, geboren te Neeritter rond 1783, overleden aldaar op 3 februari 1820, zoon van Theodore van Ummissen en Jeanne Lemmen.


Hij is getrouwd te Neeritter op 23 april 1811 met
Jeannette Vleeshouwers, geboren te Neeritter rond 1785, dochter van Pierre Vleeshouwers en Marie Tulkens.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Aldegonde, geboren te Neeritter op 15 april 1816, overleden te Molenbeersel op 2 mei 1880.
    Zij is getrouwd te Molenbeersel op 24 april 1851 met Andrias Leijssen, landbouwer, geboren te Neeritter op 31 juli 1816, overleden te Molenbeersel op 22 april 1890, zoon van Jan Mathias Leijssen en Maria Jacobs.
  • 4 : Andrias, geboren te Neeritter op 30 november 1819, overleden aldaar op 30 november 1819.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina