Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Hubertus Tegelaers, landbouwer en veldwachter, geboren te Stramproy op 6 april 1855, overleden te Thorn op 27 augustus 1930, zoon van Hendrik Tegelaers en Maria Barbara Opbroek.


Hij is getrouwd te Neeritter op 1 juli 1880 met
Maria Hubertina Ariaans, geboren te Neeritter op 5 februari 1853, overleden te Hilvarenbeek op 4 mei 1932, dochter van Theodorus Ariaans en Catharina Elisabeth Brouns.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina