Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Hubert Tegels, landbouwer, geboren te Vlodrop op 5 december 1847, overleden te Ophoven-Geistingen op 20 augustus 1918, zoon van Leonard Tegels en Petronella Cuijpers.


Hij is getrouwd te Neeritter op 17 april 1873 met
Maria Catharina Hubertina Colen, geboren te Neeritter op 17 december 1852, overleden te Ophoven (B) op 11 oktober 1877, dochter van Jean Mathieu Colen en Anna Maria Beelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina Petronella Hubertina, geboren te Neeritter op 8 februari 1874, overleden te Elen (B) op 28 december 1938.
    Zij is getrouwd te Ophoven op 24 november 1908 met Guillaume Hubert Conrard Coenen, landbouwer, geboren te Elen (B) op 10 mei 1873, zoon van Theodorus Hubertus Coenen en Hendrina Theodora Hubertina Smeets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina