Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peeter Joannes Mathias Smeets, landbouwer, geboren te Neeritter-Beersel op 4 maart 1819, overleden te Molenbeersel op 10 november 1854, zoon van Joannes Smeets en Martina Schaevels.


Hij is getrouwd te Kessenich op 28 maart 1845 met
Maria Helena Deckers, geboren te Neeritter op 25 januari 1823, overleden te Molenbeersel op 6 mei 1893, dochter van Godfried Deckers en Aldegonda Tulkens.
(Zij is later getrouwd te Molenbeersel op 10 november 1855 met haar zwager Henricus Smeets, geboren te Neeritter op 18 februari 1828, overleden te Molenbeersel op 18 november 1895, zoon van Joannes Smeets en Martina Schaevels.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina